| Sponec ' in TERBİYESİZLİGİ... ve KURAL İHLALİ. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
MoRuk
| Konu: Sponec ' in TERBİYESİZLİGİ... ve KURAL İHLALİ. Perş. Tem. 09, 2009 1:40 pm | |
| Sponec adlı gmden binlerce defa ozur diliyorum onun hic bir hatası yok gmlige geri donmesini istiyorumm. saygılar
En son MoRuk tarafından C.tesi Tem. 11, 2009 10:50 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
MoRuk
| Konu: Geri: Sponec ' in TERBİYESİZLİGİ... ve KURAL İHLALİ. Perş. Tem. 09, 2009 1:42 pm | |
| cok cok ozur diliyorum sponec geri gelsin gmlige..
En son MoRuk tarafından C.tesi Tem. 11, 2009 10:53 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Doruk Admin
| Konu: Geri: Sponec ' in TERBİYESİZLİGİ... ve KURAL İHLALİ. Perş. Tem. 09, 2009 1:44 pm | |
| Konu Yanlış Yere Açılmış. | |
|
| |
Gm_Sponec [OLD]
| |
| |
auzentour
| Konu: Geri: Sponec ' in TERBİYESİZLİGİ... ve KURAL İHLALİ. Perş. Tem. 09, 2009 2:28 pm | |
| bak sponec alper abimiz hemen nasılda kanıtladı olayı .. bole iftira atan serefsizler yuzunden oyun batıyor beh ben kac yıldan beridir tanıyorum alper abiyi bole seyler yapmaz.. bole iftira atanların allah belasını bencede versin | |
|
| |
MoRuk
| Konu: Geri: Sponec ' in TERBİYESİZLİGİ... ve KURAL İHLALİ. Perş. Tem. 09, 2009 2:31 pm | |
|
En son MoRuk tarafından C.tesi Tem. 11, 2009 10:50 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Gm_Sponec [OLD]
| |
| |
MoRuk
| Konu: Geri: Sponec ' in TERBİYESİZLİGİ... ve KURAL İHLALİ. Perş. Tem. 09, 2009 2:44 pm | |
| bir defa daha ozur diliyorum..
En son MoRuk tarafından C.tesi Tem. 11, 2009 10:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Gm_Sponec [OLD]
| Konu: Geri: Sponec ' in TERBİYESİZLİGİ... ve KURAL İHLALİ. Perş. Tem. 09, 2009 2:53 pm | |
| kardes yukarda okudun ama anlamadın tabi cunku hayatında hic yazılım vb. programlarla ugrasmadıgın icin Charımı keyloqlayıp sifremi caldıysa ve charıma girdiyse adam sana istedigi yalanı uydurur..Msnde verir notice'den kufurde yazar,kardesiyimde der bossda atar herseyi yapar.. ayrıca dun saat 1.00 sularında ben online degildim,Demekki charıma baska biri girmis olabilir sorun degil ama senin yaptıkların ayıp sorgusuz sualsiz sucu benim ustume yıgman insanlıga sıgmaz..
ayrıca ben asla bir gmye kufur etmem demissin: yalan soluyorsun zaten ben gm chardayken bana kufur etmedin orjinal'deyken kufur ettin, ettigin kufurlerin hatti hesabı yok all chatten ettigin icin kufurleri bende gm chara girip muteledim..
hala neyin pesindesin anlamadım ama benle ugrasmak yada bulasmak istiyorsan her turlu acıgım buyur ugras..ben sonuclarına olabilcek durumlara karsı kendimi guclu ve hazır hissediyorum..
SENİ AMACINA ULASTIRMİCAM..!
| |
|
| |
MoRuk
| Konu: Geri: Sponec ' in TERBİYESİZLİGİ... ve KURAL İHLALİ. Perş. Tem. 09, 2009 2:59 pm | |
| ben cok haksızım ozur diliyorum..
En son MoRuk tarafından C.tesi Tem. 11, 2009 10:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Gm_ShoTTaS
| Konu: Geri: Sponec ' in TERBİYESİZLİGİ... ve KURAL İHLALİ. Perş. Tem. 09, 2009 4:03 pm | |
| Gm_Sponec haklı her zaman kardes ben bu serverın en eski gmlerindenim gm sponec de benden bir kac hafta sonra geldi gorevini her zaman eksiksiz yaptıgı icin onu kıskanlar cok oldu ve amacsız yere bole aslı olmayan seyler yaptılar ve senin gibiler halada yapmaya devam ediyor.. Moruk senin yuzunden bazı kisilerin zevki kactı oyunu bil ona gore oyna | |
|
| |
txtenory
| |
| |
MoRuk
| Konu: Geri: Sponec ' in TERBİYESİZLİGİ... ve KURAL İHLALİ. Perş. Tem. 09, 2009 6:17 pm | |
| sponec'in hic bir sucu yok ben haksızım | |
|
| |
| Sponec ' in TERBİYESİZLİGİ... ve KURAL İHLALİ. | |
|