Gm_Sponec [OLD]
| Konu: Pathos Glove Patch %100 orjinal usko Prosko Empire İcin Yapıldı.. Çarş. Tem. 08, 2009 11:05 pm | |
| Sadece Prosko Empire icin Kendimin éditledigi pathos glove patchi sizlerle paylasıcam..Bizzat Prosko icindir..Arkadaslar dosyanın icinde nasıl yapılacagını anlattım dosyayı indirirseniz rahatlıkla her seyi cozersiniz ama yinede sorun yasayanlar oyundaki pm:Sponec Pm Atıp yardım isteyebilirler.. Arkadaslar bazı sheller ve silahlar +30 seklinde gorunmektedir onunda patchi bulunmaktadır isteyen olursa dile getirsin onuda paylasabilirim.. Pathos Glove Simdilik Tek el yakında cift el yapıcam diye soz vermistim cift elde yaptım iste buyrun onunda ss'si yakında bunu paylasımcam..Yakında bunuda paylascam..Diger Joblarda daha farklı gornuyor.. Download: http://s2.dosya.tc/PathosGlovesProskoSponec.rar.html Rar Sifresi:prosko1.Karus Warrior2.KARUS ASAS 3.KARUS PRİEST 1.HUMAN WARRİOR 2.HUMAN WARRİOR 3.HUMAN ASAS 4.HUMAN MAGE 5.HUMAN PRİEST 6.KADIN WARRİOR 7.KADIN ASAS 8.KADIN MAGE 9.KADIN PRİEST 10.OYUNDAN BİR GORUNUS
En son Gm_Sponec [OLD] tarafından Perş. Tem. 09, 2009 7:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Pazumi Admin
| Konu: Geri: Pathos Glove Patch %100 orjinal usko Prosko Empire İcin Yapıldı.. Çarş. Tem. 08, 2009 11:15 pm | |
| Paylasim icin Tesekkurler Alper.
bana patch atarsin senden aldiğim TBL ile sheller tamma ama silahlar gozukmuyor Doruk patchi eksik yayinlamis. | |
|
ironm3n
| Konu: Geri: Pathos Glove Patch %100 orjinal usko Prosko Empire İcin Yapıldı.. Çarş. Tem. 08, 2009 11:35 pm | |
| Saol alpercim eline saglık süper olmuşş herkeze tavsiye ederim.. | |
|
Gm_ShoTTaS
| Konu: Geri: Pathos Glove Patch %100 orjinal usko Prosko Empire İcin Yapıldı.. Perş. Tem. 09, 2009 4:01 pm | |
| prosko adına dev bir paylasım yapmıs daha ne yapsın cocuq herseyi hak ediyor bence.. | |
|