Prosko Online Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prosko Online Forum

|| Prosko Online Network || Online Private Games || İp: Prosko.malware-site.www

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Tum Prosko Yonetimine ve Oyuncularına Eski Gm_Sponec'den Duyuru Mutlaka bakın Onemli!!

5 posters
YazarMesaj
Gm_Sponec [OLD]

Gm_Sponec [OLD]

Tum Prosko Yonetimine ve Oyuncularına Eski Gm_Sponec'den Duyuru Mutlaka bakın Onemli!! Empty
MesajKonu: Tum Prosko Yonetimine ve Oyuncularına Eski Gm_Sponec'den Duyuru Mutlaka bakın Onemli!!   Tum Prosko Yonetimine ve Oyuncularına Eski Gm_Sponec'den Duyuru Mutlaka bakın Onemli!! Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 10:30 am

Bu mesaj Prosko yonetimini zedelemek yada kotulemek amacıyla gonderilmemistir..

Bazı Prosko yonetimindeki sahıslar ve bazı userler bana karsı adeta cepe almıs bana iftira atmak
durumundalardı bu olaylardan etkilenmeden beni yinede anlayısla karsılayan Prosko Yonetimine tesekkurler ediyorum..
Ama bana inanmayan ve benim adımı kotuye cıkarmaya calısan bazı sahıslar nedeniyle kendimi dogrulamak amacıyla bu resimi gonderiyorum:

Tum Prosko Yonetimine ve Oyuncularına Eski Gm_Sponec'den Duyuru Mutlaka bakın Onemli!! Adszmqc

Bazı sahıslar hakkımda Gm_Sponec bazı userlere yok riote atıyormus felan diye prosko yonetime resim yollamıslar benim o kadar ısrar etmeme ragmen bana inanmayan bazı kisiler bu resimi gorunce belki bana inanırlar..

Suan gordugunuz resimde o onceki iftira olayından sonra benim bos dusurme kodum ( monsummon) alınmıstı bos dusurememe karsı bu bossun karus town onune dusmesi benim hatam olamayacagı cok acıkca belli yani oyunun kendi icindeki parametre hatası (yani bowl harici farklı yerlere dusmesi)

Evet.. Amacım anlasılmıstır insallah.. Prosko Adına bu kadar emek hizmet verirken benim boyle bir hataya dusecegimi dusunen kisileri kınıyorum..Cok olmasa bile yinede beni anlayısla karsıladılar ama benim icin hersey anlayıs degil İlk olarak guven vermelidir..

Bu mesajımdan sonra prosko yonetim benim hakkımda ne dusunur bilmem geri Prosko yonetime girermiyim, tabiki buda Prosko Yonetim'in kararı..

TEKRARDAN SOYLUYORUM MESAJI GONDERME NEDENİMİN ALTINDA BİR CIKAR YADA ZEDELEME YOKTUR MESAJIN İCERİGİ COK BELLİDİR ZTN..İNSALLAH KONU FARKLI AMACLARDAN DOLAYI SİLİNMEZ..

Herkez Kendine İyi Baksın İyi Oyunlar Aranıza Donmem Dilegiyle Hoscakalın Sleep

Pazumi
Admin
Pazumi

Tum Prosko Yonetimine ve Oyuncularına Eski Gm_Sponec'den Duyuru Mutlaka bakın Onemli!! Empty
MesajKonu: Geri: Tum Prosko Yonetimine ve Oyuncularına Eski Gm_Sponec'den Duyuru Mutlaka bakın Onemli!!   Tum Prosko Yonetimine ve Oyuncularına Eski Gm_Sponec'den Duyuru Mutlaka bakın Onemli!! Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 1:07 pm

Rahat ol Alper Resimde Seni dışlayacak bir durum yok!
ben bilmem gerekeni biliyorum + munsommon kodu ayni sadece ebenzerden değişti yanı Tbl ile koda eklenti yapilarak farkli kodla yapilabiliyor yinede neyse
sittir et..

artik kimse kimseye şifresini vermez herhalde insallah..

server database değişmiş benımde haberim yok ama daha guzel olmasi dileğiyle az uz oynadim guzel DB gibi gorunuyor ama paramunlar cok iyi exp verior Smile

bu arada senınde aramızda yerın daima var kardeşim..
https://prosko.1talk.net
ironm3n

MesajKonu: Geri: Tum Prosko Yonetimine ve Oyuncularına Eski Gm_Sponec'den Duyuru Mutlaka bakın Onemli!!   Tum Prosko Yonetimine ve Oyuncularına Eski Gm_Sponec'den Duyuru Mutlaka bakın Onemli!! Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 4:55 pm

EvT KATILIORUM BU SERVER DA EN DURUST GM ALPER ONUN BAŞKALARINA RİOTE ATTINA İNANMAM.RESİMİ GÖRDUGUMDE İNANAMADIM FOTO İLR OYNANMIŞTIR DEDİM HER NEYSE ALPER ' CİM SANA GUVENIM SONSUS İNŞ ARAMIZA DÖNERSIN YALNIZ BU 7 DB ^^ DAHA DEGİŞCEKSE SÖYLEYIN BİŞİ KASMAYALIM..
auzentour

auzentour

MesajKonu: Geri: Tum Prosko Yonetimine ve Oyuncularına Eski Gm_Sponec'den Duyuru Mutlaka bakın Onemli!!   Tum Prosko Yonetimine ve Oyuncularına Eski Gm_Sponec'den Duyuru Mutlaka bakın Onemli!! Icon_minitimePerş. Tem. 09, 2009 8:29 am

alper abi yine costurmussun.. Very Happy alper abi guzel gmlik yapıyor herkeze hakkı neyse onu veriyor takdir edilecek adam bence aramıza donmeni istiyoruz.. Smile
Gm_ShoTTaS

MesajKonu: Geri: Tum Prosko Yonetimine ve Oyuncularına Eski Gm_Sponec'den Duyuru Mutlaka bakın Onemli!!   Tum Prosko Yonetimine ve Oyuncularına Eski Gm_Sponec'den Duyuru Mutlaka bakın Onemli!! Icon_minitimePerş. Tem. 09, 2009 3:59 pm

duydum ki gm sponec gorevinden ayrılmıs geri donmen dilegiyle insallah geri donersin serverdaki emegin cok hırslısın emakter efsane cocuq Smile

Tum Prosko Yonetimine ve Oyuncularına Eski Gm_Sponec'den Duyuru Mutlaka bakın Onemli!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Usko Cz ! Eski Cz Si Olanlar İndirsin Banned a Kurban Gitmeyin!
» isKendeRBuyuqSendenbüyük allah var bakın xD
» GM arkadaşlar BAKSIN LÜTFEN. OYUN İÇİ ÖNEMLİ...
» Zorunlu Pacht HAKKINDA aciL. Çok önemLi :S
» Zorunlu Pacht HAKKINDA aciL. Çok önemLi :S