Prosko Online Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prosko Online Forum

|| Prosko Online Network || Online Private Games || İp: Prosko.malware-site.www

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ottomansoldier'in myko'su ve hp + mp potions ( TBL )

4 posters
YazarMesaj
slortes1

ottomansoldier'in  myko'su ve hp + mp potions ( TBL ) Empty
MesajKonu: ottomansoldier'in myko'su ve hp + mp potions ( TBL )   ottomansoldier'in  myko'su ve hp + mp potions ( TBL ) Icon_minitimePtsi Tem. 06, 2009 6:06 pm

ironm3n

MesajKonu: Acıorum..   ottomansoldier'in  myko'su ve hp + mp potions ( TBL ) Icon_minitimePtsi Tem. 06, 2009 7:00 pm

Öncelikle size acıorum ve gülüorum siizin clanın çogu hile tbl myhack ne ararsan war .
Bana gelince Bana herkez iftira attı hile dedi myhack dedi ama senin çektıgın ss çok saçma ve eziglik ben orda potla kaçıorum ve onu herkez bilior.
Eger bende o anda myhack olsaydım ws de de pot basardım ama siz bi bahane bulcaksınız ve iftara atcaksnız siizn çocugunuz cafeden oynuorsunuz hatta bir kişi bile itiraf etti ss de çekrım forum a koydum..
Dediigim igib eziglsin lol! acıorum sadece bide bende hile olsa forumda yazar bunuda unutma ezig eriff :S n00b erifler :S
Sexy__JoJuQ

MesajKonu: Arkadasım 0ttomanSoldieR benım evımden oynadı ne tbl sı :D   ottomansoldier'in  myko'su ve hp + mp potions ( TBL ) Icon_minitimePtsi Tem. 06, 2009 7:11 pm

Memo bunlarla muhattab olma herkes kesemeyınce sana iftira atıyor gelin istedıgınız yerde ve cafede adam sızle ws yapsın yazıklar olsun sıze oncelıkle sen bu ss yı ceken vatandas sana arkadasım demıyorum cunku sen ınsan dısı bı varlıksın Very Happy sen o tbl yı neden kullandın pekı kendını de gostersene ezık ınsan
Pazumi
Admin
Pazumi

MesajKonu: Geri: ottomansoldier'in myko'su ve hp + mp potions ( TBL )   ottomansoldier'in  myko'su ve hp + mp potions ( TBL ) Icon_minitimeSalı Tem. 07, 2009 10:23 am

Yalnış yere açılmış konu..
Hile Şikayet bolumune Açınız.!

Konu Kilit. ve Taşındı..
https://prosko.1talk.net

ottomansoldier'in myko'su ve hp + mp potions ( TBL )
1 sayfadaki 1 sayfası