Prosko Online Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prosko Online Forum

|| Prosko Online Network || Online Private Games || İp: Prosko.malware-site.www

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge

4 posters
YazarMesaj
Leonard0

Leonard0

SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge Empty
MesajKonu: SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge   SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 9:45 am

En son Leonard0 tarafından Salı Haz. 16, 2009 10:01 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Doruk
Admin
Doruk

MesajKonu: Geri: SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge   SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 9:50 am

Orda Sana Vurduğu Ne Malum? Damage Leri Görmemiz Gerek Alt Bar Daki....
Leonard0

Leonard0

MesajKonu: Geri: SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge   SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 10:01 am

DmageLEr Burda Buyrun
Doruk
Admin
Doruk

MesajKonu: Geri: SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge   SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 10:23 am

Arkadaşım Adam Akıllı Koysana Resmi Düzgünce Yarım Yamalak Bu
SmackDown

SmackDown

MesajKonu: Geri: SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge   SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 10:30 am

Leo bizim pelerin ne zmn mavvi oldu acıklarmısın bide o resimden bişiler kesilmiş onlarıda tam koyarmsın ŞUNU SÖLEMEİ UNUTTUM ORCGM NİN ÖNÜNDE SENİ NASIL KESTİGİMİ UNUTMA EGER SENİ KESMEM İÇİN ONU ACMAMA GEREK YOK ÇÜNKÜ BEN SENİ KESTİGİMDE HALA 2 K CANIM VARDI VE BEN [O.Ç] DEİL [PİÇ] DEİLİM Kİ ONU KULLANAYIM !

En son SmackDown tarafından Salı Haz. 16, 2009 11:06 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
SmackDown

SmackDown

MesajKonu: Geri: SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge   SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 10:51 am

VE ANNEM BABAM ÜZERİNEDE YEMİN EDERİM BEN ÖLE BİŞİ KULLANMADIM EGER KULLANDIYSAM ANNEM BABAM ÖLSÜN EGER O KADAR RESİM PAYLAŞMAYA DÜŞKÜNSEN HİLE ŞİKAYET BÖLÜMÜNDEKİ AÇACAGIM WH Lİ RESMİNE DİKKAT ET GERÇİ İNAMASANIZDA OLUR BEN KACAR AMA İNADINA O KONUYU ACICAM
Pazumi
Admin
Pazumi

MesajKonu: Geri: SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge   SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 3:16 pm

O kadar Mesafeden Vuramaz.
Uzaktan Vurma TBL kullansa bile.. Mesafe 10 degerden Skil Degeri ile 60x19x10/8de1 Hesaplarsan 10 Rangelik Bir item 100 Kalidran Mesafeye Damage yapar..
Oda Sadece Raptor Da Var. Diğer silahlar 100 kalidran Mesafeye Damagae yapamaz. infacted verir..
Ki HB ile Hiç vuramaz + O mesafeden Skil Vurmasi imkansiz OKCU haric.. bide mage Smile
Sana OYle Gelmistir. Lagdan olabilir.
Ve Birde Resmi Tam Ekle + Sikayet Edilen Kisinin ismi gozukmesi Lasim..

Bu Konu Kapatilmistir..
https://prosko.1talk.net

SmackDown Uzaktan Vuruo Gelde gör Damge
1 sayfadaki 1 sayfası