ısılıon+uzun pelerin iceride yapamayanlar icin ozel yardım edicem [ssli]
+2
Doruk
auzentour
6 posters
Yazar
Konu: ısılıon+uzun pelerin iceride yapamayanlar icin ozel yardım edicem [ssli] C.tesi Haz. 13, 2009 2:38 pm
Belki boyle bir konu daha once acılmıs yada yapılmıssa cok ozur dilerim.. Ama KNİGHT ONLİNE oynayıcılarının cok aradıgı ve istegi isilion uzun pelerini %100 olmasa bile yapmıs durumdayız..Artık uzun ve isilion pelerin icin USKO oynamak zorunda degiliz İstedigimiz her pvp serverda kullanabiliriz..
(Dosya NOD32 iLE Taranmıstır Temizdir guvenle indirebilirsiniz..)
DeepSkyBlue"]İNANMAYANLAR TABİKİDE OLCAKTIR ONLAR İCİNDE BUYRUN SS:
(tek ss upload ettim deneyen arkadaslarda resim upload ederlerse sevinirim.. ) </FONT> Yapamayan yada sorun yasayanlara bizzat yardım edicem ozel pm atın..!</FONT>
ßİ Tsk y€T€R
auzentour
Konu: Geri: ısılıon+uzun pelerin iceride yapamayanlar icin ozel yardım edicem [ssli] C.tesi Haz. 13, 2009 2:45 pm
SORUN YADA BENZERİ SEYLERLE KARSILASANLARA ANLIK CEVAP YAZICAM KONU GUNCEL YADA SABİTLENİRSE SEVİNİRİM..
Doruk Admin
Konu: Geri: ısılıon+uzun pelerin iceride yapamayanlar icin ozel yardım edicem [ssli] C.tesi Haz. 13, 2009 2:51 pm
Güzel Çalışma Teşekkürler Konu Kilit.
Pazumi Admin
Konu: Geri: ısılıon+uzun pelerin iceride yapamayanlar icin ozel yardım edicem [ssli] C.tesi Haz. 13, 2009 4:14 pm
Çalışma için Teşekkürler ama konuyu kitlersen kimse mesaj yazamaz (: Konu Kilidi Acılmıştır..
ironm3n
Konu: Geri: ısılıon+uzun pelerin iceride yapamayanlar icin ozel yardım edicem [ssli] C.tesi Haz. 13, 2009 11:37 pm
Güzel yapmışsın ama ancak rar şifresi bulundugu klasör açılmıor rar şifresini yazarsan çok sevinicem:)
Doruk Admin
Konu: Geri: ısılıon+uzun pelerin iceride yapamayanlar icin ozel yardım edicem [ssli] C.tesi Haz. 13, 2009 11:40 pm
Mesaja Ne Gerek Var Konu Kilit Millet İndirsin Patch i Yazmasın Bişi :D:D
Neyse Konu Kilit Değil Konuşun Leynn
ironm3n
Konu: Geri: ısılıon+uzun pelerin iceride yapamayanlar icin ozel yardım edicem [ssli] C.tesi Haz. 13, 2009 11:41 pm
MoRuk
Konu: Geri: ısılıon+uzun pelerin iceride yapamayanlar icin ozel yardım edicem [ssli] Perş. Tem. 09, 2009 12:05 pm
RAR şifresinin yazılı oldugu metin belgesi açılmıyor. RAR şifresini yazarsan mutLu oLurum
txtenory
Konu: Geri: ısılıon+uzun pelerin iceride yapamayanlar icin ozel yardım edicem [ssli] Perş. Tem. 09, 2009 4:38 pm
rar sifresi ne ula?
ısılıon+uzun pelerin iceride yapamayanlar icin ozel yardım edicem [ssli]